woensdag 31 januari 2007

136. Over foto's en fotografen

Albert Pierik onze fotograaf op 21 april
Op 21 april a.s. mag natuurlijk iedereen zijn of haar eigen camera meenemen. Maar we hebben ook een hoffotograaf. Warner Nieboer heeft via zijn broer Hans iemand in Vroomshoop opgesnort. Albert Pierik, Tonnendijk 52, te Vroomshoop is een goede fotgraaf die het als hobbyist doet. Geert Bosch heeft inmiddels afspraken met hem gemaakt. Hij zal ons de gehele dag vergezellen en naar lieve lust alles vastleggen op de gevoelige plaat. We geven hem die dag kost en inwoning en dat is zijn salaris. Prachtig toch, waar regel je tegenwoordig nog zo iets. Blijkbaar in Vroomshoop!
Albert Pierik durfde het niet aan om een groepsfoto te maken. Ook daarvoor hebben we weer iets kosten neutraal kunnen regelen.
Henk Konijnenberg onze groepsfotograaf op 21 april
Henk is een oud klasgenoot van mij en van meerderen van jullie op de MULO. Hij staat op foto 54 op dit blog rechts achteraan, een foto die is ingestuurd door Henny van Veen. Rond de klok van 13.00 uur zal hij ons als groep op de gevoelige plaat vast leggen net voordat we op schoolreisje gaan door Vroomshoop. Ons eerste doel van het reisje is dan de plek waar de school heeft gestaan, om daar de 2e groepsfoto te maken. Henk heeft samen met zijn zonen een groot foto bedrijf in Den Ham, mocht je voor de reunie aan nog iets willen kopen kijk dan op http://www.fotokonijnenberg.nl/
Vraag Lukie Lukas?
Lukie Lucas heeft aan Geert Bosch de vraag gesteld of de foto's op het blog te bestellen zijn. Ik wil dat wel regelen! Ik stel voor dat we er mee wachten tot na de reunie, het blog is dan compleet en we hebben dan ook de foto's van 21 april. De verkoop regelen we dan centraal via dit blog en uiteraard dat alles tegen kostprijs.

Geen opmerkingen: