donderdag 1 februari 2007

254. Heel Vroomshoop mag meezingen!!

Onze klasgenoot Luuk Lukas belde om ons te complimenteren met de prachtige reunie brochure. Hij heeft zelf geen internet maar volgt ons blog iedere dag op de voet bij zijn kinderen. Omdat hij ook koster is van de Vrijgemaakte Kerk, waar wij even een muzikaal meditatief intermezzo hebben op onze tour de Vroomshoop, werd hij benaderd door Vroomshopers of ze mee mochten zingen. Het antwoord is natuurlijk ja!
Ongeveer rond de klok van 14.00 uur zullen we met de gratis dubbeldekker van Sickman bij de kerk arriveren. Klasgenoot Gert Meier (geridderd organist van de Baptisten Kerk) zal dan het orgel improviserend bespelen op de melodie van
'Dankt, dankt nu allen God', wat we van Meester van Duijn moesten zingen in de bus na afloop van onze schoolreisjes, uitmondend in een samenzang. Daarna parodieert hij nog even op Psalm 103, 'gelijk het gras is het kortstondig leven', de kop van onze blogspot. Pieter Kooi neemt het daarna van hem over met een improvisatie over 'de dorre vlakte der woestijnen' op piano, ook een tophit van meester van Duijn!
Enne.....wat ons betreft mag heel Vroomshoop komen luisteren en meezingen, rond de klok van 14.00 uur!

Geen opmerkingen: