donderdag 1 februari 2007

246. Alweer een jarige!

Hiep, hiep, hoera meester Oldenkamp wordt 74 jaar. 16-4-1933 is zijn geboortedatum! Dus nog 7 nachtjes slapen en dan is onze 'oude' meester jarig!
Vroeger werd dan de meester uit zijn klas gehaald en kwam de naburige juf of meester een paar dagen van te voren bij je buurten in de klas, om te overleggen hoe we hem zouden verrassen. Wie had toen ooit kunnen bedenken dat ruim 40 jaar later dat overleg via de digitale snelweg zou gaan! Ik kom dus even bij jullie buurten!
In een eerdere reactie van Harm Oldenkamp op het blog gaf hij aan dat de hazen niet meer bang voor hem hoeven te zijn (zie zijn reactie nr 83). In zijn levensloop gaf hij aan dat hij nog steeds actief is voor De Vereniging Spierziekten Nederland, zie website www.vsn.nl Van die vereniging bestaan ook vrienden. Naast het in ieder geval sturen van een verjaardagskaart, zou ook een mooi cadeautje kunnen zijn om voor 20 euro per jaar lid te worden van de Vrienden van VSN, onder vermelding van verjaardag meester Oldenkamp.

De stichting Vrienden van de VSN steunt de vereniging. Dat is hard nodig. De stichting Vrienden van de VSN geeft geld voor het stimuleren van het wetenschappelijk onderzoek, de voorlichting en ondersteuning van leden. De steun van de vrienden is noodzakelijk om de service van de VSN op peil te houden. Ook jullie kunnen je aansluiten bij de Vrienden van de VSN. Het kost je €20,- per jaar; nog geen €2,- per maand. Kijk voor meer informatie en voor online aanmelden op vrienden.vsn.nl Voor wie al lid zijn, daarvan is het cadeau voor meester Oldenkamp dus al binnen.

Beste meester Oldenkamp, al vast van harte gefeliciteerd met uw 74e verjaardag! Wat er van uw cadeau terecht komt weet ik niet, maar ik ben even wezen buurten bij uw oude klas!

Teun Kolkman

Onderstaand adres en email gegevens van meester Oldenkamp.

Meester H.Oldenkamp.
Wilhelminakade 7 appart.2
9717 AA Groningen.
Tel:050-3133026.
HJ_Oldenkamp@zonnet.nl

Geen opmerkingen: