donderdag 1 februari 2007

242.Pieter Kooi met 17 vrouwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De hele week was het al feest bij PICO MODE in Enschede. De gespecialiseerde kinderkleding mode zaak van Pieter Kooi en zijn vrouw Anneke bestaat al 30 jaar. Wie van de mannelijke klasgenoten uit 1965 van klas 6 zal niet jaloers zijn op deze man. Dagelijks omringt door 17 vrouwen verkoopt hij de prachtigste kinderkleding. Wanneer je in Enschede komt is het beslist de moeite waard om even bij hem en Anneke te buurten. Anneke houdt zich voornamelijk bezig met de inkoop. En ja wat Pieter doet, dat laat zich raden!

Het feest bij PICO MODE wordt breed uit gemeten in de lokale huis aan huis bladen.



Trots staat Pieter met Anneke voor zijn zaak, zaterdag j.l. gaven zij een receptie om het 30 jarig bestaan te vieren met klanten, vrienden familie en bekenden.

En wie is dan die man met de witte stropdas?

Dat is Wouter Kolkman, zoon van Teun. Hij studeert communicatie wetenschappen in Enschede. En klust in zijn vrije tijd bij in de horeca. Wouter verzorgde voor Pieter zijn gasten het hapje en het drankje. Bij Wouter Kolkman is onze reunie ontstaan. Pieter en Teun troffen elkaar daar op een whysky proeferij. Achter op een bierfiltje 14 namen. Zo is 'ons' feest van herkenning begonnen. Pieter en Anneke van harte gefeliciteerd met jullie 30 jarig jubileum! Gisteren toen Nico Stegeman en ik de reunie brochure aan het vervaardigen waren, heeft Wouter ons ook van een koud biertje voorzien en een sigaar voor Nico!

Geen opmerkingen: