maandag 23 april 2007

284. Reactie Warner Nieboer op 21 april!

Beste (oud)-klasgenoten en Anneke en Harm en de andere meesters;
WAT EEN FEEST VAN HERKENNING !!!!!!!!!
Met heel veel dank aan Teun en Nico voor hun aandeel in de voorbereiding van deze geweldige feest- en herkenningsdag in de vorm van figuurlijke hunnebedstenen en alle anderen die op hun eigen wijze één of meerdere steentjes hebben bijgedragen.
Het succes van deze dag bleek eens te meer uit het feit dat vooraf "slechts" een tiental reüniegangers hadden aangegeven dat zij gezamenlijk wilden naborrelen en dat uiteindelijk 24 klasgenoten de weg naar Irene wilden vinden om nog even te kunnen nagenieten. Met daarbij het gegeven dat een aantal van de anderen elders verplichtingen hadden danwel de thuisreis moesten aanvaarden, geeft des te meer aan hoe WARM deze dag door een ieder is beleeft.
Zoals o.a. Geert 's-ochtends aan mij liet weten dat hij wel heel vroeg wakker was geweest die zaterdagochtend voor het "schoolreisje", had ik de grootste moeite om de nacht erna rustig te slapen, bezig zijnde om allerlei hernieuwde ontmoetingen voor mezelf te verwerken.
Inmiddels hoorde ik ook al van mijn broer Hans dat hij en ook Nico Rekers waren getroffen door de enorme warmte en saamhorigheidsgevoel dat deze dag uitstraalde.
Normaals bravo voor een ieder.

Warner.

Geen opmerkingen: